Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Foto: Arxiu XPN

IX Trobada d'Estudiosos del Montseny

21/11/2016 09:42 h.

La primera presentació del projecte es va fer al Teatre de la Garrigues, a la IX Trobada d'Estudiosos del Montseny.

La IX Trobada d'Estudiosos del Montseny va tenir lloc al Teatre de la Garriga - El Patronat, els dies 17 i 18 de novembre de 2016. Igual que les vuit edicions anteriors, va ser una gran oportunitat per incrementar la informació com a suport a la gestió, intercanviar experiències, incrementar el coneixement i, sobretot, sumar sinèrgies en favor de la conservació del patrimoni natural i cultural del Montseny.

El projecte Life Tritó Montseny té per objectiu millorar l'estat de conservació del tritó del Montseny (Calotriton arnoldi) i el seu hàbitat de ribera.

El projecte va obrir les jornades amb una presentació on hi van participar, entre d'altres: el Sr. Jesús Calderer, diputat adjunt d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, el Sr. Lluís Costabella, diputat de Medi Ambient de la Diputació de Girona, el Sr. Ferran Miralles, dierctor general de Polítiques Ambientals de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Albert Benzekry, quart tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament de La Garriga, el Sr. Gabriel Esquius, conseller delegat de Forestal Catalana, SA, i el Sr. Josep Maria Alonso, Cap d’investigació i conservació del Zoo, en substitució de la Sra. Carme Lanuza, directora de Zoo de Barcelona.

També van intervenir el Sr. Daniel Guinart, i la Sra. Joana Barber que van explicar els objectius del projecte Life tritó Montseny, i la gestió per la conservació, basada en la recerca i el seguiment, al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

CookiesEU