Butlletí Tritó del Montseny

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny


Iñaki Relanzón

L'exposició a Granollers

09/09/2019 13:20 h.

L'exposició del projecte es pot visitar a Granollers des del 5 de setembre fins el 17 d'octubre

El dijous, 5 de setembre, a les 7 de la tarda, es va inaugurar al Museu de Ciències Naturals del Granollers "El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!", l’exposició divulgativa sobre el tritó del Montseny, endèmic d'aquest massís i considerat un dels amfibis més amenaçats d'Europa. 

L’exposició explica els valors del tritó del Montseny, els perills que corre i apunta solucions suggerides des del projecte Life Tritó Montseny per preservar-lo i divulgar-lo.

A la inauguració hi van assistir l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral; la regidora de Cultura, Maria Villegas; el director del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Lluís Martínez; i el coordinador de l'Àrea de recerca en amfibis i rèptils del Museu de Ciències Naturals, en Fèlix Amat.  

 

L’exposició estarà al Museu de Ciències Naturals fins al 17 d'octubre. El Centre de documentació del Montseny, secció Ciències Naturals, ofereix la possibilitat de realitzar una visita guiada a l'exposició (de 17 h a 18 h) els divendres 13, 20 i 27 de setembre i el 4 i 11 d'octubre.