El tritó del Montseny arriba a l'Escola Industrial

31/01/2019 08:37 h.

L'exposició del tritó del Montseny està oberta a tothom i es podrà visitar fins el dia 18 de febrer.

Fins al 18 de febrer podreu visitar l'exposició 'El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!' a la planta baixa de l'Edifici del Rellotge, al recinte de l'Escola Industrial (Comte d'Urgell, 187) de Barcelona.

L'exposició està formada per vuit plafons informatius i una reproducció a escala del tritó del Montseny que ajuden a conèixer de prop aquesta espècie endèmica dels torrents del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.  

El passat dimecres 30 de gener, a les 12.30 h, en Daniel Guinart, coordinador del Life Tritó Montseny, va presentar el projecte a tot personal de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals. Primerament, a la sala d'actes, va fer una xerrada per donar a conèixer les accions i objectius previstos pels quatre anys que dura el projecte (2016-2020). Després, tots junts, vam baixar a la planta baixa per poder visitar l'exposició.

La Gerència de Serveis d'Espais Naturals s'ubica a la tercera planta de l'Edifici del Rellotge. Integrada en aquesta Gerència hi trobem l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals, encarregada de la gestió dels 12 espais naturals de la Diputació de Barcelona. El treball diari és imprescindible per preservar aquests espais d'alt valor paisatgístic, ecològic i cultural. 

Gràcies a totes les persones implicades, entre tots fem que el projecte no s'aturi!! 

Daniel Guinart presentant el projecte. Foto: Arxiu XPN.