LIFE Platform Meeting on Climate Action in Urban Areas

25/06/2017 13:49 h.

El passat 21 i 22 de Juny de 2017, va tenir lloc aquest LIFE Platform Meeting a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona al qual hi van assistir membres del projecte Life Tritó Montseny. 

L'esdeveniment va reunir beneficiaris del projecte LIFE, autoritats competents i altres parts interessades de tot Europa per debatre accions específiques destinades a promoure l'adaptació al canvi climàtic i la seva mitigació en el context urbà europeu i internacional. La reunió va ser una gran oportunitat per conèixer les mesures que s'han dut a terme en el marc dels LIFE, els problemes i les solucions que s'han trobat.

 

Les sessions dels grups de treball es van centrar en l’estudi de casos i van permetre la presentació i l'intercanvi de bones pràctiques en sectors específics, mentre que les sessions plenàries van tractar de les polítiques generals, el suport i els mecanismes de coordinació.

 

La trobada va ser acollida per la Diputació de Barcelona, ​​beneficiària coordinadora del projecte LIFE Clinomics (LIFE15 CCA/ES/000102) i organitzat en col·laboració amb EASME i la Direcció General d'Acció Climàtica (DG CLIMA) de la Comissió Europea.