- Visites guiades
- Itineraris guiats
Recorregut pel costat de la riera de Santa Creu, on veurem diferents tipus de roca sedimentària. Sortida que requereix una certa preparació.
Pont de Vilomara
- Sant Llorenç-Obac
S'estan mostrant 1 - 10 de 28 resultats.
Recorregut pel costat de la riera de Santa Creu, on veurem diferents tipus de roca sedimentària. Sortida que requereix una certa preparació.
Ens endinsarem en el fascinant món dels bolets fent una passejada per l’entorn de Collformic. Descobrirem els bolets més curiosos, ens familiaritzarem amb els més comuns i aprendrem a identificar les espècies més importants.
Heu sentit mai com criden els ratpenats? La passejada us permetrà escoltar els crits d’aquests desconeguts mamífers nocturns i conèixer les seves singulars característiques.
Trobada d'aficionats al dibuix (de totes les edats) que els agrada el paisatge i la geologia. Compartirem la nostra afició i dibuixarem en un entorn natural privilegiat. Aprofitarem que ens acull la Muntada per tastar els seus vins 5quarteres
Sortida científica d’albirament de cetacis en llanxa per les costes del Garraf amb l’equip d’experts de l’Associació Cetàcea. Podrem veure com estudien els diferents cetacis i el medi marí.
Exposició itinerant que presenta cinc mòduls organitzats temàticament al voltant de tres elements: el Montseny com a escola de Natural, com a espai viu i com a patrimoni mil·lenari.
Itinerari guiat pels boscos del Montseny per observar què passa quan entrem a la tardor: l'activitat animal, els ocells que han marxat i els que arriben, els fruits de tardor i els arbres que es preparen per a l'estació freda.
Farem una passejada de descoberta per l’entorn de Can Grau, alhora que recollim elements naturals que convertirem posteriorment a l’aula taller en collarets, braçalets o qualsevol element decoratiu que imaginem!
Passejada guiada pel sector oriental del terme de Sant Vicenç de Castellet per gaudir del patrimoni natural, cultural i històric de la vall de Vallhonesta. Pujada pel camí dels Maquis i retorn per la carena dels Noguerets.
L’Israel Estopà, biòleg, ens ensenyarà a trobar els rastres que deixen espècies com la geneta, la fagina, l’esquirol, la guineu o el senglar. També podrem conèixer i provar una tècnica per detectar aquests animals durant la nit: el fototrampeig. A veure quins enxampem!
S'estan mostrant 1 - 10 de 28 resultats.
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús: