Inaugurem exposició!

17/05/2018 12:22 h.

El passat 16 de maig es va inaugurar la nova exposció del projecte Life Tritó Montseny al Casal de Cultura de Girona.

Amb el títol "El meu nom és  Calotriton i només visc al Montseny!", aquesta e xposició està formada per vuit plafons i una reproducció a escala del tritó del Montseny que ens ajudaran a conèixer de prop a aquesta espècie que és un endemisme dels torrents del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. 

La inauguració d'aquesta exposició es va fer el passat dimecres 16 de maig a la Casa de Cultura de Girona. L’acte també va incloure una breu presentació del projecte Life Tritó Montseny i la conferència “El tritó del Montseny: de la genètica a la conservació”, a càrrec del Sr. Emilio Valbuena-Ureña, rehabilitador de la fauna del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrusa i professor associat de la UAB.

 

Programa

18.00 h. Inauguració de l’exposició itinerant sobre el tritó del Montseny “El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny”, amb parlaments del Sr. Jesús Calderer, diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i del Sr. Lluís Costabella, diputat delegat de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

18.15 h. Presentació del projecte Life Tritó Montseny a càrrec del Sr. Daniel Guinart, coordinador tècnic del projecte.

18.30 h. Conferència “El tritó del Montseny: de la genètica a la conservació”, a càrrec del Sr. Emilio Valbuena-Ureña, rehabilitador de la fauna del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrusa de Torreferrusa i professor associat de la UAB.

19.30 h. Fi de l’acte.

 

Posteriorment, l’exposició recorrerà, entre d'altres indrets, els divuit municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

 

L'exposició està formada per vuit plafons explicatius.