Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Foto: Arxiu XPN

Xerrades al Centre de Fauna de Pont de Suert

12/06/2017 09:00 h.

En el marc de la setmana de la natura es van realitzar un seguit de xerrades entorn el tritó del Montseny. 

Els Centres de Fauna (CF) del Departament de Territori i Sostenibilitat organitzen una sèrie de Xerrades en el marc de la setmana de la natura (del 2 a l'11 de juny de 2017). En la sessió del dijous 8 de juny de 2017 van tenir lloc les següents xerrades:

Fèlix Amat, Col·laborador científic del Museu de ciències naturals de Granollers, va parlar sobre el tritó del Montseny (descripció i estat general de les poblacions). 

Daniel Guinart, Biòleg del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, i Coordinador Tècnic del Life Tritó Montseny, va explicar el projecte Life Tritó Montseny: Conservació del tritó del Montseny, gestió de l’hàbitat, de la població i educació ambiental

A continuació, va ser el torn d' Emilio Valbuena-Ureña, Rehabilitador del CF de Torreferrussa i professor associat de la Unitat, que ens va parlar de Zoologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Genètica aplicada a la conservació del tritó del Montseny.

També vam poder conèixer les patologies en poblacions salvatges d’amfibis explicades per Elena Obón, Veterinària del CF de Torreferrussa.

Per cloure la Jornada, vam conèixer més a fons el Programa de conservació ex-situ del tritó del Montseny, de la mà de Francesc Carbonell, Coordinador de cria del CF de Torreferrussa.

Més informació: Setmana de natura als centres de Fauna: Pont de Suert

CookiesEU