Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Gerardo García

Congrés a Nova Zelanda

22/01/2020 12:13 h.

Del 5 al 10 de gener va tenir lloc a Dunedin el 9th World Congress of Herpetology

En el marc d’aquest congrés, en Gerardo García (Zoo de Chester) va presentar el projecte Life Tritó Montseny. Concretament, el 7 de gener, va participar en el simposi “Moving Herpetofauna in the Right Direction, a la Part I: “Conservation Translocations”.

Amb el títol "Life Tritó Montseny: tools for the conservation of Montseny's endemic newt, Calotriton arnoldi", en Gerardo va presentar el projecte Life. A la ponència del Gerardo van assistir-hi aproximadament unes 200 persones.

resum de la ponència

 

Gerardo García realitzant la ponència. Foto: Arxiu XPN

 

Cada 4 anys el Congrés Mundial d'Herpetologia reuneix els millors herpetòlegs del món i als seus estudiants per discutir cada aspecte de l'ecologia i la biologia dels rèptils i amfibis del món. Tot i que aquestes espècies estan entre els vertebrats terrestres més nombrosos de la planeta, també són els més amenaçats.

La missió del Congrés Mundial d'Herpetologia (WCH) és promoure la investigació, educació i conservació herpetològica, facilitant la comunicació entre individus, societats i altres organitzacions dedicades a l'estudi dels amfibis i rèptils.

Enguany al congrés hi van participar 874 persones, representant d'un ampli espectre de disciplines i antecedents professionals, incloent universitats, agències governamentals, administradors de vida silvestre i ONG. Va destacar la diversitat i el renom dels ponents internacionals i nacionals i també l’ampli programa científic.

El congrés va tenir lloc a la Universitat d'Otago a Dunedin, votada com un dels campus més bonics del món.

 

 

CookiesEU