Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


La natura ECO_VITA és vida

30/04/2018 09:39 h.

Parlem del tritó del Montseny a la fira mediambiental ECO_VITA de Riells i Viabrea. 

Els dies 28 i 29 d'abril es va celebrar la fira medioambiental del Montseny a Riells i Viabrea. Amb el nom "La natura ECO_VITA és vida" aquesta fira va oferir un seguit d'activitats per al públic familiar. L'objectiu principal era el d'involucrar les poblacions d'aquesta àrea geogràfica al municipi de Riells i Viabrea. Aquest any la fira ha posat el focus en la problemàtica de l'aigua, sempre amb el segell de qualitat del Montseny.

A més de productes de proximitat relacionats amb l'alimentació, herbes remeires, cosmètica natural, mobiliari elaborat amb fustes locals, etc. es va mostrar un seguit de paredetes relacionades amb l'aigua, on es conscienciava de la necessitat d'estalviar aquest recurs natural tan valuós.

Entre totes les activitats que es van dur a terme aquest cap de setmana en Fèlix Amat, l'herpetòleg especialista en el tritó del Montseny, va fer una presentació de l'espècie. Amb el títol "Rieres del Montseny i el canvi climàtic: el cas del tritó del Montseny i el cranc de riu actòcton" va exposar els seus coneixements sobre aquest tema.

 

CookiesEU