Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


El President visita Torreferrussa

16/11/2018 20:25 h.

Avui el President Joaquim Torra visita el Centre de Cria de Torreferrussa (gestionat per Forestal Catalana).

Els companys i companyes del Centre de Fauna de Torreferrussa, (Generalitat de Catalunya), han rebut la visita del Sr. Joaquim Torra i Pla. Li han pogut ensenyar les noves instal.lacions del centre de cria del tritó del Montseny.

La nova sala (70 m2) del centre de cria conté 240 nous aquaris, que se sumen a l'antiga instal·lació existent (d’uns 30 m2), que ja disposava de 100 aquaris més. Això ha suposat multiplicar per tres la capacitat existent. L’ampliació de l'espai permet generar noves parelles que ponen uns 40 ous anuals, dels quals prosperen de l’entorn del 50%.

El Centre de Fauna de Torreferrussa acull actualment 900 exemplars de tritó del Montseny de les dues varietats genètiques existents, l’oriental i l’occidental. Impulsa un programa de cria en captivitat de l’espècie endèmica des del 2007, i l’any 2013 s’hi va sumar el Zoo de Barcelona, per cria en captivitat de la varietat oriental, i el Centre de Fauna de Pont de Suert, per criar en captivitat la variació occidental. Ambdós amb exemplars originaris de Torreferrussa.

 

 

CookiesEU