Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


GRENP

Els amfibis i el canvi climàtic

27/09/2019 12:57 h.

La conferència va tenir lloc el 26 de setembre a l'Escola de Natura de Parets del Vallès

La xerrada va girar entorn els amfibis i el canvi climàtic. L'objectiu era el difondre els efectes que ja està tenint el canvi climàtic sobre els amfibis. El grup dels amfibis inclou granotes, gripaus, tritons i salamandres, entre d'altres. Són espècies que tenen una vida mixta entre el medi aquàtic i el terrestre, fet que els fa molt vulnerables i sensibles a qualsevol alteració d'un d'aquests hàbitats. És per això que els amfibis són uns bons indicadors de l'estat dels ecosistemes i en especial dels efectes del canvi climàtic. Un canvi climàtic vist no com a un fenomen de futur, si com a una realitat dels nostres dies. Ja el tenim aquí!

En el marc de la xerrada, l’Albert Montori va explicar l’existència de molts projectes que actualment estan treballant per investigar els processos i frenar les pèrdues de biodiversitat, com per exemple, el Life Tritó Montseny.

L'Albert Montori Faura és doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i col·laborador del Grup de Recerca de l'Escola de Natura de Parets del Vallès.

 

La xerrada va tenir lloc el 26 de setembre, a les 18 h, a l'Escola de Natura de Parets del Vallès.

 

Albert Montori realitzant la seva ponència. Foto: Arxiu GRENP

 

Cartell de la xerrada. Escola de Natura de Parets del Vallès

 

 

 

 

 

 

CookiesEU