Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Reintroducció de la Vida Silvestre

19/11/2018 14:28 h.

En Gerardo Garcia presenta un e-poster del projecte Life Tritó Montseny a la II Conferència Internacional. 

El Zoològic de Lincoln Park (Chicago), en associació amb el Grup d'Especialistes en Reintroducció (RSG) de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) ha estat l'amfitrió de la II Conferència Internacional de Reintroducció de Vida Silvestre (13-16 de novembre). Biòlegs i gerents de reintroducció de tot el món es reuneixen novament per compartir informació, triomfs i experiències en l'àmbit de la restauració de la vida silvestre a la natura.

Moltes poblacions de vida silvestre a tot el món estan patint dramàtiques disminucions de mida o ja estan sent extirpades. És probable que la pèrdua i degradació de l'hàbitat i les conseqüències del canvi climàtic redueixin encara més la supervivència de moltes espècies, pertorbin la seva distribució i la funció ecològica.

En el marc d'aquesta conferència, els millors experts en la matèria es centren en l'evolució de la ciència de la reintroducció per tal de discutir les "lliçons apreses", identificar els processos científics que milloren l'eficàcia i construir una cultura d'innovació de la investigació teòrica i aplicada sobre la reintroducció de vida silvestre i altres translocacions de conservació. Aquest fòrum per a professionals actuals i estudiants en reintroducció de vida silvestre permet una transferència de coneixement i difusió d'aquest camp d'estudi.

En aquest context, en Gerardo Garcia, col·laborador del Life Tritó Montseny des del Zoo de Chester, va presentar un e-poster per donar a conèixer el projecte a la resta dels assistents.

CookiesEU