Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Jornada tècnica a Santa Perpètua de la Mogoda

28/03/2017 11:08 h.

Al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa va tenir lloc una jornada tècnica per a la conservació del tritó del Montseny. 

 

El passat 27 de març de 2017, al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa (Santa Perpètua de la Mogoda) va tenir lloc una jornada tècnica per a la conservació del tritó del Montseny. 

La jornada va començar a les 9 h del matí amb la recepció dels assistents i lliurament de documentació. Després de la presentació de la jornada, es van relitzar cinc ponències per part d'especialistes en la matèria:

 

  • El tritó del Montseny. Descripció i estat general poblacions. Sr. Fèlix Amat. Col·laborador Científic del Museu de ciències naturals de Granollers.
  • Programa Life Tritó del Montseny i conservació hàbitat. Sr. Daniel Guinart. Biòleg del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Coordinador Tècnic del Life Tritó Montseny.
  • Genètica aplicada a la conservació del tritó del Montseny. Sr. Emilio Valbuena-Ureña. Rehabilitador de Fauna del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge (CRFS) de Torreferrussa. Professor associat de la Unitat de Zoologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Patologies en poblacions salvatges d’amfibis. Sra. Elena Obon. Veterinària del CRFS de Torreferrussa.
  • Programa de conservació ex-situ del tritó del Montseny. Sr. Francesc Carbonell. Coordinador de l’àrea de Projectes del CRFS de Torreferrussa. 

 

Per finalitzar la jornada, es va realitzar una visita a les instal.lacions del programa de conservació ex-situ del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa.

La jornada va finalitzar a les 15 h del migdia.

CookiesEU