Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Iñaki Relanzón

L'exposició, a Granollers

09/09/2019 13:20 h.

L'exposició es va poder visitar a Granollers des del 5 de setembre fins a 17 d'octubre

El dijous, 5 de setembre, a les 7 de la tarda, es va inaugurar al Museu de Ciències Naturals del Granollers "El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!", l’exposició divulgativa sobre el tritó del Montseny, endèmic d'aquest massís i considerat un dels amfibis més amenaçats d'Europa. 

L’exposició explica els valors del tritó del Montseny, els perills que corre i apunta solucions suggerides des del projecte Life Tritó Montseny per preservar-lo i divulgar-lo.

A la inauguració hi van assistir l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral; la regidora de Cultura, Maria Villegas; el director del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (inclòs a la Xarxa Natura 2.000), Lluís Martínez; i el coordinador de l'Àrea de recerca en amfibis i rèptils del Museu de Ciències Naturals, en Fèlix Amat.  

 

L’exposició va estar al Museu de Ciències Naturals fins al 17 d'octubre. El Centre de documentació del Montseny, secció Ciències Naturals, oferia la possibilitat de realitzar una visita guiada a l'exposició (de 17 h a 18 h) els divendres 13, 20 i 27 de setembre i el 4 i 11 d'octubre. 

CookiesEU