Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Acte presentació. Autor: Arxiu XPN

Gualba acull l'exposició del projecte

05/12/2018 12:01 h.

El dia 1 de desembre, l'Albert Montori va acompanyar l'exposició amb una ponència sobre el projecte Life.

Coincidint amb el canvi d'ubicació de l'exposició, l'herpetòleg Albert Montori va fer una ponència centrada en el projecte, presentant-nos l'espècie i enumerant quines són les seves amenaces. El títol de la ponència va ser el següent: Presentació del projecte Life Tritó del Montseny i l'exposició "El meu nom és Calotriton arnoldi i només visc al Montseny".  

 

L'exposició del projecte ("El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!") està formada per vuit plafons i una reproducció a escala del tritó del Montseny que ens ajudaran a conèixer de prop a aquesta espècie que és un endemisme dels torrents del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (inclòs a la Xarxa Natura 2.000). 

L'exposició recorrerà, entre d'altres indrets, els divuit municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Està formada per vuit plafons explicatius i una reporducció a escala del tritó. 

 

Fins el dia 16 de desembre de 2018 es va poder visitar l'exposició del tritó del Montseny a la Masia Can Figueres de Gualba.

CookiesEU