Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Arxiu XPN

Networking a Itàlia

30/08/2019 11:25 h.

A finals d'agost vam visitar la Toscana per conèixer dos projectes de conservació d'amfibis

Del 29 al 31 d'agost de 2019, el coordinador tècnic del projecte Life Tritó Montseny va viatjar a Itàlia, concretament al Foreste Casentinesi Parco Nazionale. L'objectiu era el de conèixer els projectes de conservació d'amfibis Lifewetflyamphibia i Life Aunwauen Amphibian i també el Life GoProFor basat en les bones pràctiques dels projectes Life. Tots ells tenen per objectiu la conservació d'espècies i dels seus hàbitats.

Aquesta reunió obre noves oportunitats de futur respecte la conservació del tritó del Montseny, així com l'establiment de relacions entre projectes amb polítiques similars de conservació d'amfibis i dels seus hàbitats.

Durant els tres dies que va durar el Networking es van realitzar reunions tècniques i diverses sortides a camp per poder visitar les actuacions realitzades en el marc d'aquests projectes Life.

 

El 29 d'agost es va fer una visita a les actuacions realitzades a Vitareta. Foto: Arxiu XPN

 

El dia 30 d'agost es van visitar les intervencions de la zona Adriàtica. Foto: Arxiu XPN.

 

Els representants dels tres projectes van participar activament en aquest esdeveniment, posant en comú els avenços i impactes de cada projecte. Aquest treball en xarxa va permetre compartir objectius, sumar capacitats i esforços, posant les bases per a dur a terme projectes de més abast coherents amb la conservació d'espècies i dels seus hàbitats.

CookiesEU