Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Nou fullet informatiu

02/07/2018 13:16 h.

El 26 de juny va sortir a la llum el nou fullet informatiu del Life Tritó Montseny. Es va editar en català, castellà i anglès, per tal de fer difusió del projecte.

Una de les accions previstes en aquest projecte, era la impressió del fullet informatiu. Seguint el disseny de l'exposició, s'ha editat aquest nou material divulgatiu, en format digital i en format paper. S'han imprès un total de 6.500 fullets en paper, en format quadríptic i en tres idiomes: 4.100 exemplars en català, 1.300 en castellà i 1.100 en anglès. El podeu trobar a diferents municipis de l'àmbit del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (inclòs a la Xarxa Natura 2.000), a les biblioteques, centres de documentació i centres de cria del tritó del Montseny.

Un cop esgotada aquesta primera edició, la Diputació de Barcelona, ha editat una segona impresió, que ha sortit a la llum el mes de gener de 2019. Aquesta segona impressió no ha variat el contingut del quadríptic, només ha incorporat alguna petita modificació del disseny. Aquest cop, s'ha fet el següent tiratge: 6.000 exemplars en català, 3.000 en castellà i 1.000 en anglès.

Els fulletons es poden trobar a les seus dels socis del projecte i als diferents equipaments del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

Esperem així, poder difondre al màxim el projecte!

 

CookiesEU