Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Arxiu XPN

11a reunió de comunicació

22/06/2020 12:19 h.

La comissió de comunicació es reuneix per continuar treballant en la difusió del projecte

El divendres 19 de juny es va realitzar l’onzena reunió de la comissió de comunicació del Life Tritó Montseny que, a causa de la COVID-19, va tenir lloc via telemàtica. Van assistir-hi nou representants dels socis del projecte, els quals van fer un repàs dels temes vinculats a la comunicació del Life Tritó Montseny. Entre d’altres, es van abordar el documental, l’exposició, les notes de premsa, la pàgina web i els canals propis de Twitter i Youtube.

La comissió de comunicació del Life Tritó Montseny es va crear a l’inici del projecte amb l’objectiu de gestionar i realitzar un seguiment de les accions comunicatives i de difusió. Està formada per un referent de comunicació de cada un dels socis (Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Territori i Sostenibilitat i Forestal Catalana, i el Zoo de Barcelona) i es reuneix trimestralment per debatre i consensuar continguts i propostes de difusió del projecte.

La creació de la comissió ha permès aprovar la imatge corporativa del Life Tritó Montseny; mantenir un intercanvi constant d'informació entre els socis del projecte; ajudar a definir una estratègia de comunicació consensuada entre els referents de comunicació de les entitats que formen part del Life Tritó Montseny; consensuar el contingut dels materials de comunicació: fullet, plafons informatius, llibre infantil, exposició, etc.; establir un criteri comú de referència en les notícies aparegudes en premsa, continguts web, xarxes socials i material informatiu; recopilar i elaborar el dossier de premsa, amb més de 120 notícies aparegudes en els mitjans de comunicació (premsa, ràdio, TV i internet) des de l’inici del projecte, i compartir les ponències exposades en les jornades de difusió i els articles científics i de difusió publicats.

La propera reunió de la comissió de comunicació està prevista a la tardor. Fins aleshores, les accions de difusió seguiran en ple funcionament: exposiciópàgina webbutlletí digital, xarxes socials (canals de Twitter i Youtube).

 

CookiesEU