Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


13 Festa de la Ciència

13a Festa de la Ciència

28/10/2019 15:45 h.

Els dies 26 i 27 d'octubre va tenir lloc, al Parc de la Ciutadella, la 13a Festa de la Ciència

El diumenge 27 d'octubre el tritó del Montseny va ser el protagonista de dues activitats incloses dins el programa:

  • Taller "Coneix el tritó del Montseny" a càrrec de Josep Maria Alonso, del Zoo de Barcelona. Se'n van fer dues sessions. 
  • Microxerrada titulada: "Reintroduir espècies amenaçades no és tan senzill com sembla!". En Josep Maria Alonso va parlar del tritó del Montseny i de les dificultats de reintroduir aquesta espècie endèmica. 

 

 

La 13a Fira de la Ciència va tenir lloc els dies 26 i 27 d’octubre. Va suposar una nova cita amb la ciència, la tecnologia, el coneixement i la cultura que va oferir un programa de gairebé 200 activitats distribuïdes en 24 espais.

Les propostes van posar a l’abast de tothom totes les temàtiques de la recerca científica, i algunes ho van fer en el marc de tres efemèrides que van transformar la societat: la figura de Leonardo da Vinci als 500 anys de la seva mort, els 150 anys des que Dmitri Mendeléiev va publicar la taula periòdica dels elements químics i els 50 anys de l’arribada a la Lluna.

L’edició d’enguany es va ajustar a totes les edats, des dels infants menors de 6 anys, nens i nenes, joves, famílies i públic adult amb un nou espai de tallers i demostracions adreçat a persones a partir de 16 anys. Professionals de més de 150 entitats van explicar la seva recerca i descobriments a través de nombrosos formats on sovint, la ciència i la tecnologia es troben amb el joc, les arts visuals i l’espectacle.

La 13ª Festa de la Ciència va reforçar l’aposta pels continguts de difusió digitals i la reducció de l’impacte ambiental de l’esdeveniment.

 

 

 

CookiesEU