Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Museu Etnològic del Montseny. La Gabella

Taller de tritons de guix

06/06/2019 16:35 h.

En el marc del Dia Europeu dels Parcs, el 2 de juny, es va realitzar el taller "Fem un tritó de guix"

Coincidint amb l'exposició ''Em dic Calotriton i només visc al Montseny'', des del Museu Etnològic del Montseny es va convidar a grans i petits al taller per l'elaboració de tritons de guix. A partir d'un motlle amb la forma del tritó del Montseny, tots els participants van poder crear el seu propi tritó de guix. Un cop assecat i pintat, cada participant se’l va poder endur a casa. 

Tritó de guix. Foto: Museu Etnològic del Montseny. La Gabella

 

El taller va començar a les 11 h i va acabar a les 14 h. Les vint famiílies participants van tenir l’oportunitat de visitar l'exposició temporal del Museu Etnològic del Montseny, que celebrava una jornada de portes obertes.

Aquest taller va formar part del conjunt d'activitats incloses en el Dia Europeu dels Parcs.  

 

La realització de tritons de guix forma part del material inclòs en el programa "El Montseny a l'escola", concretament en la Unitat didàctica "El Montseny i l'aigua", destinada als alumnes del cicle mitjà de primària. En el marc del projecte Life Tritó Montseny, el programa educatiu en l'àmbit del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (inclòs a la Xarxa Natura 2.000) correspon a l'acció E10.


CookiesEU