Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Ademc

Taller familiar

05/10/2020 15:00 h.

El 4 d'octubre, el poble de Montseny va acollir un taller familiar sobre el tritó del Montseny

El taller es va celebrar a la plaça del poble del Montseny. La proposta s’emmarcava en el Dia Europeu del Parcs i la Setmana de la Natura 2020 i va permetre donar a conèixer les característiques morfològiques del tritó del Montseny. Durant l’activitat es va explicar als participants que els amfibis no es poden tocar directament amb les mans a causa d’unes greus malalties que estan afectant moltes poblacions d’aquest grup faunístic.

A l'hora de fabricar els tritons, els nens i nenes primer van pesar el guix en sec, van afegir-hi la mesura justa d’aigua i, un cop feta la barreja, van abocar-la a un motllo de silicona. Un cop assecat i tret del motllo, cada infant va decidir com volia pintar-lo i tots van marxar cap a casa amb el seu tritó del Montseny decorat.

 

        

Realització dels tritons amb guix. Foto: Ademc

 

El taller va ser conduit per les educadores d’Ademc, que van destacar la bona acollida i l’animada participació de les famílies. En total, a l’activitat, van participar-hi vint-i-vuit persones. A causa de l’excepcionalitat del moment motivada per la vigència de la COVID-19, el desenvolupament del taller es va ajustar al compliment del Protocol de mesures en els actes organitzats per la Xarxa de Parcs Naturals.

CookiesEU