Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


ADEMC

Tritons de guix

31/01/2022 17:05 h.

Santa Susanna va acollir el taller de tritons de guix del tritó del Montseny

La biblioteca Vall d'Alfatà de Santa Susanna, al Maresme, va oferir el divendres 21 de gener un taller per elaborar tritons de guix i donar a conèixer les característiques morfològiques d'aquesta espècie endèmica del massís del Montseny. L'activitat, a càrrec d'Ademc, va aplegar un total de vint-i-cinc persones.

Els participants van trobar la sala de la Biblioteca Vall d'Alfatà de Santa Susanna preparada amb el material per confeccionar els tritons: aigua, guix, motllos de silicona i pintures. Primerament, els nens i nenes van pesar el guix en sec; a continuació van afegir-hi la mesura justa d’aigua i, un cop feta la barreja, van abocar-la al motllo de silicona.

Abocant la barreja de guix i aigua al motllo de silicona. Foto: ADEMC

 

Un cop assecat i tret del motllo, cada infant va decidir com volia pintar-lo i tots van marxar cap a casa amb el seu tritó del Montseny decorat.

Pintar el tritó del Montseny és la fase final del taller. Foto: ADEMC 

 

El taller va ser conduït per les educadores d'Ademc, que van agrair la bona acollida i l’animada participació de les famílies. En total, a l’activitat, van participar-hi vint-i-cinc persones.

 

CookiesEU