Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Power Point MJ Aramburu

Visita de la monitora externa de NEEMO

30/01/2017 09:38 h.

El projecte Life Tritó Montseny rep la primera visita de la monitora externa de l'agència NEEMO, que va fer una valoració dels primers mesos de gestió. 

La monitora assignada per la Comissió Europea per al projecte Life Tritó Montseny es va reunir amb els socis del projecte (Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya, Forestal Catalana SA i el Zoo de Barcelona), a la seu de Diputació de Barcelona.

En aquesta primera jornada es van presentar els primers mesos de gestió del projecte i es van comentar els aspectes més rellevants. La monitora externa va fer una primera revisió dels costos incorreguts per soci, i del pressupost previst per al període 2016-2020. A la tarda, es van visitar les instal·lacions del Zoo de Barcelona i la caseta que es construirà per ampliar el centre de cria del trió del Montseny. 

Durant la segona jornada de treball, la monitora externa va voler conèixer les accions les accions previstes del projecte, per la qual cosa es va fer una visita al Montseny, de la mà del coordinador tècnic del projecte de Diputació de Barcelona. Entre d'altres, es van visitar alguns dels espais on hi haurà accions de conservació destinades a la connectivitat ecològica en les infraestructures,o a remodelacions de sistemes d'aigua, i les principals actuacions que tindran lloc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (PN-RBM).

 

CookiesEU