Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Visita del CRARC

13/06/2017 13:19 h.

Visita de representants del Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya a les instal·lacions del Centre de Fauna de Torreferrussa.

El passat dilluns dia 12 de Juny dos membres del CRARC van visitar les instal·lacions del programa de cria del tritó del Montseny al Centre de Fauna de Torreferrussa (Ctra. Sabadell/Sta. Perpètua de Mogoda, km 4,5)  que gestiona Forestal Catalana S.A. En aquesta visita, els representants del CRARC i de Torreferrussa van compartir idees en relació a les tasques de cria en captivitat que ja s'estan duent a terme des del Centre de Fauna de Torreferrussa. 

El CRARC participa en el programa Interreg POCTEFA  anomenat ECTOPYR, que té com a objectiu mirar els efectes del canvi climàtic al Pirineu. En el marc d' aquest projecte, al CRARC mantindran 100 exemplars de Tritó del Pirineu en diferents condicions ambientals i valoraran com els pot afectar un augment de la temperatura. Aquest experiment està estretament relacionat amb l' acció A3 del Life Tritó Montseny, relativa a la gestió i millora del programa de cria en captivitat del tritó del Montseny: desenvolupament tècnic d'aquaris naturalitzats.

El projecte Life Tritó Montseny alhora, té entre les seves accions el Networking amb altres institucions amb objectius similars, per la qual cosa ens satisfà molt tenir objectius comuns en relació a l'educació, la recerca i la conservació de fauna herpetològica.

 

CookiesEU