Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Xerrada a Masia Mariona

Xerrada a Masia Mariona

21/11/2019 14:37 h.

Daniel Guinart presenta el projecte Life en el marc del màster de Geografia de l’ICTA-UAB

El passat 20 de novembre, Daniel Guinart va presentar una conferència amb el títol "El tritó del Montseny i la gestió de l'hàbitat de ribera".

Aquesta ponència va ser dirigida als estudiants del màster “Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social”. Concretament, la xerrada es va incloure en l’especialitat del màster que porta el nom de “Ciència i Gestió del Canvi Global”.

A la conferència van assistir-hi una vintena de persones estudiants del màster, provinents de diferents països.

El màster “Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social” està ubicat a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA). L’ICTA és un institut d’investigació interdisciplinar i internacional que treballa amb diferents departaments de la UAB. Concretament, el màster té 4 especialitats o itineraris diferents:

  1. Ciència i Gestió del Canvi Global
  2. Economia Ecològica
  3. Ecologia Urbana i Industrial
  4. Tecnologia Ambiental 

Aquest màster té una orientació mixta. D'una banda, té un component d'estudis avançats per als llicenciats i graduats en Ciències Ambientals. De l'altra, dóna resposta a altres graduats i titulats superiors que cerquen incorporar un perfil ambiental en els seus currículums, des de vessants com l'Economia Ecològica i la Gestió Ambiental, l'Anàlisi del Medi Natural, la Tecnologia Ambiental, l'Ecologia Industrial o el Canvi Global, àmbits entesos com a especialitats dins el màster.

 

 

 

 

CookiesEU