Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Iñaki Relanzón

3r butlletí del projecte

22/10/2019 13:19 h.

El darrer butlletí recull les novetats del projecte ocorregudes durant els últims tres mesos

El passat mes d'abril es va editar el primer número del butlletí digital que recull les novetats del projecte Life Tritó Montseny i que té una periodicitat trimestral. 

El darrer butlletí va ser el tercer i es va editar el mes d'octubre. Recull les novetats del projecte Life Tritó Montseny ocorregudes durant els mesos de juliol, agost i setembre. Així, hi trobareu la informació sobre, entre d'altres, la visita d’una delegació de la Unió Europea per fer el seguiment del projecte, el 3r taller per debatre la reintroducció del tritó del Montseny, la 2a taula rodona entorn de les malalties emergents o la presència a diverses xerrades a més de presentacions del programa Life Tritó Montseny a congressos europeus i un networking a Itàlia.

Per poder consultar aquestes i la resta de novetats, també podeu visitar la pàgina web del projecte (apartat "Evolució") i l'històric dels butlletins enviats.

El butlletí s'edita en format digital i s'envia, trimestralment, a totes les persones vinculades o interessades en el projecte Life Tritó Montseny. Si esteu interessats a rebre'l, podeu subscriure-us-hi en aquest enllaç. Podeu triar l'idioma en el qual el voleu rebre: català, castellà o anglès.

 

 

CookiesEU