Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Life Tritó Montseny

8è butlletí

11/01/2021 15:00 h.

Recull les notícies del projecte aparegudes els mesos d’octubre, novembre i desembre

En el 8è butlletí informatiu del projecte Life Tritó Montseny trobareu recollides les notícies sobre l’edició d’un manual de bones pràctiques en matèria de bioseguretat per a la descoberta dels amfibis destinat a les entitats d’educació ambiental, les escoles de natura i els centres educatius; la participació del projecte en les III Jornades per a la conservació d'amfibis. Seguiment de poblacions amenaçades que van celebrar els dies 16 i 17 d’octubre a la seu d’Aranzadi (Alto de Zorroaga) de la Sociedad de Ciencias Aranzadi del País Basc, o el taller familiar sobre el tritó del Montseny organitzat el diumenge 4 d'octubre a la plaça del poble del Montseny.

Aquestes i la resta de novetats es troben aplegades en la pàgina web del projecte (apartat "Evolució") i en l'històric dels butlletins.

El butlletí del Life Tritó Montseny s'edita en format digital i s'envia, trimestralment, a totes les persones vinculades o interessades en el projecte. Si voleu rebre'l, subscriviu-vos-hi en aquest enllaç i escolliu l'idioma (català, castellà o anglès).

CookiesEU