Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Conferència anual d'EAZA a Atenes

25/09/2018 13:25 h.

Durant els dies 18-22 de setembre, la ciutat d'Atenes va acollir la conferència anual d'EAZA

L'Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAZA) és l'organització de la comunitat de zoos i aquaris d'Europa. La pertinença a la EAZA està oberta a tots els zoos i aquaris del continent que compleixin o treballin per complir els requisits de qualitat que marca l'Associació. La seva missió és fomentar la cooperació per promoure la planificació regional de recollida i conservació de la vida silvestre, principalment a través de programes coordinats de reproducció d'animals salvatges, com per exemple el Programa Europeu d'Espècies en Perill (EEP). L'organització també promou la recerca i l'educació. 

Cada any, l'EAZA organitza un congrés a nivell europeu. L'última edició va tenir lloc el passat mes de setembre al Parc Zoològic de l'Àtica (únic zoo de Grècia). Va obrir al públic l'any 2000, inicialment com a parc d'aus i actualment té una extensió de 20 hectàrees, amb més de 290 espècies. 

En el marc d'aquest congrés, en Josep Maria Alonso, cap d'investigació i conservació del Zoo de Barcelona, hi va presentar un póster del projecte Life Tritó Montseny. En el mateix context, en Gerardo Garcia (representant del Zoo de Chester i col.laborador del projecte) va presentar una ponència del tritó del Montseny

 

 

 

 

CookiesEU