Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Arxiu XPN

L'exposició a l'Escola Industrial

31/01/2019 08:37 h.

L'exposició del projecte es va poder visitar al recinte de l'Escola Industrial de la Diputació de Barcelona.

El passat dimecres 30 de gener, en Daniel Guinart, coordinador del Life Tritó Montseny, va presentar aquest projecte al personal de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals. Primerament, a la sala d'actes, va fer una xerrada per donar a conèixer les accions i objectius previstos per als quatre anys que dura el projecte (2016-2020). Després, tots junts, van poder visitar l'exposició ubicada a la planta baixa de l'edifici. 

Amb el nom 'El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!', l'exposició està formada per vuit plafons informatius i una reproducció a escala del tritó del Montseny que ajuden a conèixer de prop aquesta espècie endèmica dels torrents del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (inclòs a la Xarxa Natura 2.000).

L’exposició segueix una itinerància pels divuit municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, però des del 16 de gener fins al 19 de febrer, es va estar instal·lar a la planta baixa de l'Edifici del Rellotge, al recinte de l'Escola Industrial (Comte d'Urgell, 187) de Barcelona. 

La Gerència de Serveis d'Espais Naturals s'ubica a la tercera planta de l'Edifici del Rellotge. Integrada en aquesta Gerència, hi trobem l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals, encarregada de la gestió dels 12 espais naturals de la Diputació de Barcelona. El treball diari és imprescindible per preservar aquests espais d'alt valor paisatgístic, ecològic i cultural. 

Donem les gràcies a totes les persones implicades. Entre tots fem que el projecte no s'aturi! 

 

Daniel Guinart presentant el projecte. Foto: Arxiu XPN.

CookiesEU