Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Iñaki Relanzón

Mostra fotogràfica

01/02/2021 12:40 h.

S’edita l’exposició fotogràfica que permet acostar-nos al tritó del Montseny i al seu hàbitat

El fotògraf de natura Iñaki Relanzón ha pogut captar al llarg d’aquests darrers anys nombroses i espectaculars imatges del tritó del Montseny (Calotriton arnoldi). Entre d’altres aspectes, les instantànies mostren el tritó del Montseny dins l'aigua, el seu medi natural, els treballs de recuperació del seu hàbitat, les mesures de bioseguretat, els estudis que fan científics i treballadors del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i la seva reproducció en captivitat.

Les imatges s’han muntat en plafons de 70 cm x 50 cm per tal que puguin itinerar fàcilment per diversos indrets. Cada fotografia s’acompanya d’un breu text explicatiu en tres idiomes (català, castellà i anglès). El disseny de la mostra fotogràfica ha anat a càrrec de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals i la impressió s’ha fet a la Diputació de Barcelona.

S’han preparat tres còpies de l’exposició: una d’elles estarà instal·lada a Masia Mariona (Oficina del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny), una altra al Centre de Fauna de Pont de Suert i la tercera acompanyarà l’exposició itinerant del projecte Life Tritó Montseny que porta per nom “El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!”

Amb l’objectiu de difondre l’exposició fotogràfica entre el major nombre de persones possible, també s’ha preparat una edició digital en format vídeo que ja es pot veure en el canal Youtube del Life Tritó Montseny.

Per a més informació sobre el projecte fotogràfic d’Iñaki Relanzón, recupereu aquesta notícia publicada el novembre del 2019 a l’apartat Novetats de la web del Life Tritó Montseny.

Plafó de presentació de la mostra fotogràfica d'Iñaki Relanzón.

CookiesEU