Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Iñaki Relanzón

13a reunió de comunicació

29/01/2021 14:30 h.

La comissió de comunicació segueix treballant en la difusió del projecte Life Tritó Montseny

El dijous 28 de gener es va realitzar la tretzena reunió de la comissió de comunicació del Life Tritó Montseny. A causa de la crisi sanitària que estem vivint, la reunió es va fer via telemàtica. Van assistir-hi deu representants dels socis del projecte, els quals van fer un repàs dels temes vinculats a la comunicació del Life Tritó Montseny. Entre d’altres, es van abordar la pròrroga del projecte, la nova exposició fotogràfica, les dades de seguiment de la web, el dossier de premsa de 2020 i la itinerància de l’exposició.

Durant els primers quatre anys de projecte (2017-2020), les accions de comunicació van assolir els seus objectius previstos. Tot i això, i com que el projecte comptarà amb dos anys de pròrroga, algunes de les accions de comunicació seguiran en funcionament com a conseqüència de l’estreta vinculació a d’altres que es prorroguen perquè encara no han finalitzat. Per aquest motiu, la comissió de comunicació seguirà activa reunint-se, com fins ara, cada tres mesos.

La comissió es va crear a l’inici del projecte amb l’objectiu de gestionar i realitzar un seguiment de les accions comunicatives i de difusió. Està formada per un referent de comunicació de cada un dels socis (Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Territori i Sostenibilitat i Forestal Catalana, i el Zoo de Barcelona) i es reuneix trimestralment per debatre i consensuar continguts i propostes de difusió del projecte.

La creació de la comissió ha permès aprovar la imatge corporativa del Life Tritó Montseny; mantenir un intercanvi constant d'informació entre els socis del projecte; ajudar a definir una estratègia de comunicació consensuada entre els referents de comunicació de les entitats que formen part del Life Tritó Montseny; consensuar el contingut dels materials de comunicació: fullet, plafons informatius, llibre infantil, exposició, etc.; establir un criteri comú de referència en les notícies aparegudes en premsa, continguts web, xarxes socials i material informatiu; recopilar i elaborar el dossier de premsa, amb més de 120 notícies aparegudes en els mitjans de comunicació (premsa, ràdio, TV i internet) des de l’inici del projecte, i compartir les ponències exposades en les jornades de difusió i els articles científics i de difusió publicats.

CookiesEU