Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Life Tritó Montseny

7è butlletí

02/10/2020 17:44 h.

Un nou butlletí digital agrupa les notícies del projecte difoses durant els últims mesos

El 7è butlletí digital aplega les darreres notícies i novetats del projecte Life Tritó Montseny publicades durant els mesos de juliol, agost i setembre. Amb una periodicitat trimestral, el butlletí s'edita en tres idiomes (català, castellà i anglès) i per rebre’l cal subscriure-s’hi.

Hi trobareu recollides les notícies sobre el 6è taller de reintroducció de l’espècie, celebrat en línia el 26 de setembre amb l’assistència de setze persones, entre les quals hi havia reconeguts hepatòlegs i científics i especialistes en l’àmbit de la gestió del patrimoni natural i de la fauna salvatge; l’aparició del projecte en el reportatge “Libertad provisional” del programa El Escarabajo Verde (La 2 de RTVE), que reflexiona sobre el paper que han de tenir els zoològics al segle XXI, o les iniciatives lúdiques i d’educació ambiental (jocs, vídeos, contes, etc.) que va posar en marxa el Zoo de Barcelona durant el període de confinament per donar a conèixer el tritó del Montseny.

Aquestes i la resta de novetats es poden consultar a la pàgina web del projecte (apartat "Evolució") i l’Històric dels butlletins.

El butlletí del Life Tritó Montseny s'edita en format digital i s'envia, trimestralment, a totes les persones vinculades o interessades en el projecte. Si esteu interessats a rebre'l, subscriviu-vos-hi en aquest enllaç. Podeu triar l'idioma en el qual el voleu rebre: català, castellà o anglès.

CookiesEU