Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Iñaki Relanzón

5è butlletí

06/04/2020 13:40 h.

Ja podeu recuperar el 5è butlletí amb les notícies del projecte dels mesos de gener, febrer i març

El 5è butlletí (abril 2020) aplega les notícies del projecte Life Tritó Montseny publicades a la pàgina web del projecte durant els darrers tres mesos. En aquesta ocasió, hi trobareu la notícia sobre l'aïllament del brot de Bsal, un fong que amenaça les salamandres del sud d'Europa o la crònica del 5è taller per debatre la reintroducció del tritó del Montseny.

També podreu gaudir d'una notícia sobre un espectacular vídeo amb una simulació en 3D del cicle vital del tritó del Montseny, realitzat per Oriol Massana. Si no heu vist el vídeo, us recomanem que no us el perdeu (podeu veure'l aquí).

Altres notícies fan referència a les visites guiades de l'exposició "El meu nom és Calotriton arnoldi i només visc al Montseny" a les escoles de l'àmbit de la Reserva de la Biosfera del Montseny i a la presentació del projecte Life Tritó Montseny a l'Equador, al projecte de conservació de boscos tropicals anomenat "El jardín de los sueños", a càrrec de l'herpetòleg Fèlix Amat, col·laborador extern del projecte.

Per a més informació, trobreu totes les notícies aparegudes des de la posada en marxa del projecte Life en la pàgina web del projecte (apartat "Evolució") i en l'històric dels butlletins.

El butlletí s'edita en format digital i té una periodicitat trimestralment. Si esteu interessats a rebre'l, subscriviu-vos-hi en aquest enllaç. Podeu triar l'idioma en el qual el voleu rebre: català, castellà o anglès.

 

CookiesEU