Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Life Tritó Montseny

9è butlletí

22/04/2021 11:00 h.

Recull les novetats del projecte publicades els mesos de gener, febrer i març

Ha sortit el 9è butlletí digital del Life Tritó Montseny, que aplega les notícies i novetats del projecte publicades durant els mesos de gener, febrer i març. El butlletí, que té una periodicitat trimestral, es fa en català, castellà i anglès. Per rebre’l, cal subscriure-s’hi.

El 9è butlletí informatiu del Life Tritó Montseny recull les notícies sobre la pròrroga del projecte dos anys més per tal de poder obtenir més resultats i finalitzar els objectius marcats per al total de les quaranta-nou accions previstes; la 13a reunió de la comissió de comunicació, que continua treballant en la difusió de les accions i objectius del projecte, i la mostra fotogràfica amb les imatges que el fotògraf de natura Iñaki Relanzón ha pogut captar els darrers anys.

Totes aquestes notícies es poden consultar a l'apartat "Evolució" de la pàgina web i a l'històric dels butlletins.

El butlletí del Life Tritó Montseny s'edita en format digital i s'envia, trimestralment, a totes les persones vinculades o interessades en el projecte. Si el voleu rebre, subscriviu-vos-hi en aquest enllaç. En el moment de fer la subscripció, es pot escollir l'idioma (català, castellà o anglès).

CookiesEU