Slider 3

Subbanner

LIFE15 NAT/ES/000757

Projecte de conservació d'una espècie única al món endèmica del Montseny

Ruta de navegació

Evolució

Evolució del projecte Life Tritó Montseny

 

Publicador de continguts


Butlletí Life Tritó Montseny

10è butlletí

13/07/2021 18:06 h.

Es pot consultar el 10è butlletí digital amb les últimes notícies del projecte

Ja està disponible el 10è butlletí digital del Life Tritó Montseny, en català, castellà i anglès. El butlletí conté les darreres notícies del projecte aparegudes els mesos d’abril, maig i juny del 2021. Aquelles persones interessades a rebre’l, s’han de subscriure i escollir l'idioma (català, castellà o anglès).

En aquesta ocasió, en el 10è butlletí del Life Tritó Montseny es poden consultar les notícies aparegudes el segon trimestre del 2021: la presencia del Life Tritó Montseny en el manual "Buenas Prácticas para la Conservación de la Naturaleza. Soluciones Basadas en la Naturaleza"; la projecció de quatre de les vuit microcàpsules del documental que explica les accions més rellevants del projecte i el documental del tritó del Montseny en 3D al Centre d'Informació de Fogars de Montclús, i el seguiment que del Life Tritó Montseny va realitzar l’equip extern de NEEMO i durant el qual es van revisar els aspectes tècnics i financers del projecte i es van apuntar noves mesures i actuacions a desenvolupar.

La conferència dels investigadors Albert Montori i Daniel Fernández sobre les pandèmies silencioses i la seva afectació mortífera damunt dels amfibis i la realització d’un taller familiar en què menuts i grans van fer tritons de guix completen el butlletí.

Totes les notícies del projecte Life Tritó Montseny es poden trobar a l'apartat "Evolució" de la pàgina web i a l'històric dels butlletins.

Amb una periodicitat trimestralment, aquelles persones que vulguin estar al dia de totes les novetats del programa poden subscriure’s al butlletí i triar en quin idioma el volen rebre (català, castellà o anglès).

CookiesEU